Working at KOMA

We’d love to have you in our team, discover the opportunities

HubSpot Video

Vacancies

Working at KOMA means working in an international family business, with over 80 years of experience in the market. KOMA strives for perfection and constant quality. Every day. So you will be working in a reputable organization, where you and your colleagues deliver the best quality.

Interested? View our vacancies on this page.

Questions? contact us!
Project Controller (Finance)

Je primaire taak is het bijdragen aan de financiële beheersing van onze projecten. Je bewaakt tijdens de looptijd van het project de kosten en opbrengsten en rapporteert hierover. Je werkt nauw samen met de projectmanagers en helpt hen bij de financiële beheersing en het optimaliseren van processen en systemen. 

Meer weten, lees verder..
Technical Purchaser

Je bent de intermediair tussen de ‘vragende /kopende’ partij (collega’s) en de aanbiedende extern partij (leveranciers). Je verzorgt de inkoop van (voornamelijk) technische producten. Je balanceert tussen levertijd, productspecificatie en prijs. Je bouwt mee aan een strategisch leveranciersportfolio waardoor onafhankelijkheid en continuïteit optimaal worden.

More information about this vacancy
Network System Engineer
  • Verantwoordelijk voor het dagelijks beheer en onderhoud van ons ICT-platform.
  • Je neemt deel aan ICT-projecten, zoals de implementatie van softwarepakketten.
  • Opzetten en meedenken over het verzorgen van trainingen en het informeren van onze collega’s inzake het gebruik van onze informatievoorziening.
  • Aan de slag met verbetervoorstellen om klantverwachtingen te overtreffen.
  • Vragen en storingen van de Servicedesk afhandelen.
  • Je analyseert problemen en komt hierbij tot oplossingen.
More information about this vacancy
Refrigeration assembly technician
Ben jij op zoek naar de volgende uitdaging om jouw koeltechnische kennis toe te passen en uit te breiden? Wil je werken met producten van de hoogste kwaliteit en ga je graag een technische uitdaging aan?
Dan is een baan bij KOMA perfect voor jou. Service en klantgerichtheid staan bij ons voorop en samen zorgen wij voor de beste kwaliteit.
More information about this vacancy
Monitoring Officer

Je bent verantwoordelijk voor het op afstand bewaken van de koeltechnische installatie van de klant. Dat doe je in een team van 6 collega’s. Om de 5 à 6 weken draai je gedurende 1 week een bereikbaarheidsdienst.

More information about this vacancy
Application Engineer

Je bent verantwoordelijk voor het technisch en functioneel beheer van applicaties.  Je neemt deel aan diverse ICT-implementatie projecten. Je ontwikkelt en verzorgt trainingen voor collega’s. Je springt bij in de beantwoording van diverse vragen en het oplossen van storingen.

More information about this vacancy
Refrigeration Service Technician

Je bezoekt onze klanten waar je onderhoud (preventief of curatief) uitvoert en/of storingen oplost. Daarbij werk je gestructureerd en netjes. Je bespreekt op hoofdlijnen met de klant wat je gaat doen en welke kosten eventueel gemaakt moeten worden. Zo manage je zijn verwachtingen en houden we een tevreden klant. Je realiseert je dat de klant zijn apparatuur zo kort mogelijk uitgeschakeld wil hebben en houdt daar, voor zover mogelijk, in de uitvoering van je werk rekening mee.

More information about this vacancy
Teamleader Manufacturing

Je ondersteunt en instrueert de medewerkers van onze koeltechnische productieafdeling. Je brengt hun kennisniveau op een hoger plan en zorgt voor standaardisatie van werkprocessen en -methoden. Je bent aanspreekpunt voor andere afdelingen als het gaat om (koel)techniek en ziet er in samenspraak met de Teamleader op toe dat je de overeengekomen levertijden worden waargemaakt.

More information about this vacancy

"My colleagues are the best, I can't do it without them. That's why I've been working here with great pleasure for almost 3 years now!"

Hani al khalouf, production engineer

Hani Al Khalouf

Production engineer

"During the 33 years, no day has been the same."

6.2 header2

Iwan van de Wal

Construction engineer

Resy1

Let’s talk about your ambitions

We would love to have you in our team.