#COOLSTORIES

Verhalen van grote bakkerijen

Leer van onze klanten die hun verhalen delen over belangrijke onderwerpen zoals het bereiken van meer productievolumes met minder personeel en hoe je een herhaalbaar productieproces creëert met behoud van een constant hoge productkwaliteit.

"KOMA heeft volledig meegedacht over de productiestroom en de inrichting. Vanaf het begin heeft KOMA actief deelgenomen aan het project. Dit was voor ons van grote waarde omdat we van een kleine naar een grote bakkerij waren gegroeid."

Bakkerij Kenis is een familiebedrijf dat levert aan hun bakkerswinkel en aan derden, zoals rusthuizen en andere bakkerijen. De heer Jos Kenis richtte de zaak 35 jaar geleden op en ondertussen zijn ze uitgegroeid van een kleine bakkerij tot een volwaardige grote bakkers onderneming.

quoteheader-kenis

Glenn Kenis

Eigenaar Bakkerij Kenis (België)

quote-menchetti-brothers

"KOMA voldeed met succes aan al onze wensen, en het voordeel dat zij hadden is dat zij de gesprekken overnamen en problemen met alle bestaande leveranciers oplosten".

Corrado & Marco Menchetti

Eigenaren Menchetti (Italië)

Lees het volledige verhaal
quote-mb-berthold

"Met KOMA hebben we een partner gevonden die ons met meer dan alleen planning en constructie ondersteunt. Ze leveren ook veel ideeën en suggesties om ons te helpen met de productie en de algehele kwaliteit."

Berthold Brinkert

Eigenaar Berthold's der Naturbäcker (Duitsland)

Lees het volledige verhaal
Ton van Schaik

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Neem contact op met een van onze conditionering experts en krijg persoonlijk advies over welk conditioneringsproces het beste bij uw producttype past om een zo hoog mogelijke productkwaliteit te verkrijgen.