Algemeen
Koma ontwerpt, produceert, bouwt en installeert op locatie en servicet koeltechnische installaties. Wij leveren voornamelijk aan industriële bakkerijen. Wereldwijd. De productie vindt hoofdzakelijk plaats bij Koma in Roermond. Deels besteden wij de productie uit aan ons zusterbedrijf Poly (ook in Roermond). 
 
Taken en verantwoordelijkheden
De werkvoorbereider analyseert tekeningen en dergelijke om te komen tot een overzicht van bewerkingen aan te produceren onderdelen en samengestelde producten. Daarna bepaalt hij welke materialen nodig zijn en schakelt hij met afdeling Inkoop ter bepaling van wat ingekocht moet worden. Hij verwerkt materiaalbonnen, bewerkingskaarten en dergelijke en voert werkvoorbereidingsgegevens in het ERP-systeem in.
 
Kennis en ervaring
Om zijn werk goed te kunnen uitvoeren, beschikt de werkvoorbereider over kennis van de (productie)organisatie, producten, werkmethoden en veiligheidsvoorschriften. Hij werkt met een ERP-systeem. De werkvoorbereider heeft een MBO-niveau, spreekt en schrijft goed Nederlands. beheersing van de Duitse taal heeft de voorkeur. 
 
Solliciteren
Wil je meer weten van deze functie, neem dan contact op met de leidinggevende, de heer Bart Hendrikx.
Hij is bereikbaar op 0475 - 474772.
Je sollicitatie (up-to-date cv) kan je sturen naar g.maas@koma.com, het emailadres van Guido Maas, HR Manager.