Koma ontwikkelt, bouwt en installeert de beste koeltechnische installaties ter wereld.
Daarna zorgt Koma voor het onderhoud van die installaties. Daarmee blijven onze installaties altijd in superconditie en zijn ze betrouwbaar in alle opzichten.
Die betrouwbaarheid krijgt bovendien nog een extra boost door de manier waarop wij onze klanten ondersteunen. Met een uitgekiend monitoring systeem volgen wij de installatie op afstand.
Is er een technische storing of afwijking op waarden als bijvoorbeeld temperatuur of product vochtigheid; wij zien het meteen en kunnen het óf op afstand oplossen óf wij instrueren de klant in het zelf oplossen van het probleem. Dat is een van de mooie kanten van onze monitoringservice aan onze klanten.
 
Wij zijn op zoek naar een
 
MEDEWERKER MONITORING

Je bent onderdeel van een team van 6 collega’s. Naast je dagdienst, heb je 1 keer per 5 à 6 weken een week wachtdienst. Daarmee garanderen wij onze klanten een 24/7 monitoring service. Je gaat met die wachtdiensten beginnen als je goed ingewerkt bent.

Voor deze functie is een MBO-niveau noodzakelijk. Je studierichting is Elektro, Mechatronica of vergelijkbaar. Als aanvulling heb je een afgeronde koeltechnische opleiding. Heb je die laatste niet, dan krijg je ‘m bij Koma. Het doel is dat je koeltechniek begrijpt om de installaties te kunnen begrijpen. Het is een fulltime functie mét die wachtdienst.

We zijn niet alleen op zoek naar diploma’s of werkervaring. We zijn vooral op zoek naar ambitie, naar oprechte klantgerichtheid en een ondernemende houding. Naar zelfstandige mensen die goed communiceren. In ’t Nederlands maar bij voorkeur ook in Engels en Duits. Dat hoeft niet grammaticaal perfect te zijn. Het gaat erom dat je de klant begrijpt en andersom.

Koma biedt een marktconform salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Wat Koma ook biedt is perspectief. Met Koma’s groeiambitie is er ruimte voor groei op professioneel en persoonlijk vlak.

Meer weten en interesse?

neem dan contact op met Jos Wolters, de teamleider van de groep monitoring. Hij is telefonisch bereikbaar op 0475474820

Wil je solliciteren, stuur dan je cv en korte brief naar hrm@koma.com. ter attentie van Guido Maas, HR Manager.