We'd love to have you in our team as
werkomschrijving

Je hebt direct contact met leveranciers. Met hen bespreek je productspecificaties, kwaliteitsnormen, levertijden en prijs. Je voert onderhandelingen en beoordeelt offertes. Tevens beoordeel en sluit je inkoopcontracten. Je bouwt mee aan een strategisch leveranciersportfolio waardoor onafhankelijkheid en continuïteit optimaal worden. Je werkt intern nauw samen met verschillende disciplines.

Wie ben jij?
  • Je beschikt over een HBO- werk- en denkniveau met technische affiniteit, bij voorkeur elektrotechnisch achtergrond.

  • Enkele jaren inkoopervaring.

  • Afgeronde NEVI-opleiding is een pré.
  • Energiek, ondernemend en eigenaarschap.

  • Goede balans tussen strategie, tactiek en operatie. Je schakelt makkelijk.

  • Je beheerst de Nederlandse taal en bij voorkeur spreek je ook Duits en Engels.

KOMA als werkgever

Koma is volop in ontwikkeling. Niet alleen technisch. Wij stimuleren onze medewerkers om zich te ontwikkelen. Daar hebben zij persoonlijk en professioneel profijt van. Er is veel aandacht voor ‘n gezonde work-life-balance.

Natuurlijk dient er gepresteerd te worden maar juist die balans aanbrengen houdt onze medewerkers extra gemotiveerd. En dan is het prima - afhankelijk van de mogelijkheden binnen de functie - om een deel van de week thuis te werken of parttime te werken. Onze arbeidsvoorwaarden zijn prima.

 

Is deze baan iets voor jou?

Neem dan contact op met Jack Gubbels, de leidinggevende van deze afdeling. Hij is telefonisch bereikbaar via 0475 474750. Wil je solliciteren, stuur dan je CV en korte brief naar HRM@koma.com.