We'd love to have you in our team as
werkomschrijving

Je ondersteunt en instrueert de medewerkers van onze koeltechnische productieafdeling. Je brengt hun kennisniveau op een hoger plan en zorgt voor standaardisatie van werkprocessen en -methoden. Je bent aanspreekpunt voor andere afdelingen als het gaat om (koel)techniek en ziet er in samenspraak met de Teamleader op toe dat je de overeengekomen levertijden worden waargemaakt.

 

Wie ben jij?
  • Je beschikt over tenminste een MBO-4 Elektrotechniek aangevuld met een koeltechnische opleiding
  • Enkele jaren relevante werkervaring
  • Energiek, ondernemend en eigenaarschap

 

KOMA als werkgever

Koma is volop in ontwikkeling. Niet alleen technisch. Wij stimuleren onze medewerkers om zich te ontwikkelen. Daar hebben zij persoonlijk en professioneel profijt van. Er is veel aandacht voor ‘n gezonde work-life-balance.

Natuurlijk dient er gepresteerd te worden maar juist die balans aanbrengen houdt onze medewerkers extra gemotiveerd. En dan is het prima - afhankelijk van de mogelijkheden binnen de functie - om een deel van de week thuis te werken of parttime te werken. Onze arbeidsvoorwaarden zijn prima.

 

Is deze baan iets voor jou?

Neem dan contact op met Resy Peeters. Zij is telefonisch bereikbaar via 0475 474725. Wil je solliciteren, stuur dan je CV en korte brief naar HRM@koma.com.