Door groei en een daarmee gepaard gaande interne overplaatsing, zijn wij per direct op zoek naar een gedreven

Als Project Controller binnen Koma maak je onderdeel uit van het Finance Team dat momenteel uit 7 personen bestaat. Je rapporteert rechtstreeks aan de Finance Director.

Wie ben jij
  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau
  • Je hebt een financieel-economische achtergrond
  • Je hebt minstens 5 jaar relevante werkervaring
  • Je hebt een zeer goede beheersing van Excel. Ervaring met Power BI geeft zeker een pré en bij voorkeur heb je kennis van MS Dynamics AX
  • Je hebt een proactieve, positief-kritische en energieke persoonlijkheid, bent analytisch sterk en weet hoofd- en bijzaken goed te onderscheiden.
  • Je communiceert goed op alle niveaus in de organisatie
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed. Duits is een pré.

KOMA als werkgever

Koma is volop in ontwikkeling. Niet alleen technisch. Wij stimuleren onze medewerkers om zich te ontwikkelen. Daar hebben zij persoonlijk en professioneel profijt van. Er is veel aandacht voor een gezonde work-life-balance.

Natuurlijk dient er gepresteerd te worden maar juist die balans aanbrengen houdt onze medewerkers extra gemotiveerd. En dan is het prima - afhankelijk van de functie - om een deel van de week thuis te werken of parttime te werken. Onze arbeidsvoorwaarden zijn prima.

Deze rol biedt op termijn de nodige verbredings- en doorgroeimogelijkheden.

KOMA als wereldspeler in de koeltechnische industrie

Al sinds 1938 loopt Koma, een Roermonds familiebedrijf, voorop in de ontwikkeling, productie, installatie en het onderhoud van koel-, vries- en conditioneringssystemen. 

De kwaliteit van deze systemen is hoog. Daardoor staat Koma garant voor risicoloos, storingsvrij koelen, vriezen & conditioneren van producten tegen de laagst mogelijke kosten. Daarom kiezen onder meer de beste bakkers, bekroonde patissiers, gerenommeerde chefs en top-hotels voor KOMA.

Is deze baan iets voor jou?

Neem dan contact op met Ferry Houbiers, Finance Director. Hij is telefonisch bereikbaar op 0475 474715. Wil je solliciteren, stuur dan je CV en korte brief naar HRM@koma.com.