We'd love to have you in our team as
Korte werkomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor het op afstand bewaken van de koeltechnische installatie van de klant. Dat doe je in een team van 6 collega’s. Om de 5 à 6 weken draai je gedurende 1 week een bereikbaarheidsdienst.

 

Wie ben jij
  • Je beschikt over MBO- werk- en denkniveau. Liefst een elektrotechnische achtergrond. Enige koeltechnische kennis is wenselijk, de bereidheid die op te doen is noodzakelijk.
  • Je vindt het prettig in direct (telefonisch) contact met de klant te staan
  • Je focust op de probleemanalyse en laat je niet gauw
  • Je beheerst de Nederlandse taal en bij voorkeur spreek je ook ein bischen Duits en a little bit Engels.

 

KOMA als werkgever

Koma is volop in ontwikkeling. Niet alleen technisch. Wij stimuleren onze medewerkers om zich te ontwikkelen. Daar hebben zij persoonlijk en professioneel profijt van. Er is veel aandacht voor ‘n gezonde work-life-balance.

Natuurlijk dient er gepresteerd te worden maar juist die balans aanbrengen houdt onze medewerkers extra gemotiveerd. En dan is het prima - afhankelijk van de mogelijkheden binnen de functie - om een deel van de week thuis te werken of parttime te werken. Onze arbeidsvoorwaarden zijn prima.

 

Wil je meer weten en/of heb je interesse?

Neem dan contact op met Jos Wolters, de leidinggevende van deze afdeling. Hij is telefonisch bereikbaar op 0475 474820. Wil je solliciteren, stuur dan je CV en korte brief naar HRM@koma.com.