#COOLSTORIES

Verhalen van industriële bakkerijen

Leer van onze klanten die hun verhalen delen over het verminderen van stilstand, het opschalen van de productie, het behouden van een hoge kwaliteit en andere belangrijke onderwerpen voor industriële bakkerijen.

INDUSTRIËLE BAKKERIJEN

"Met de industriële conditioneringsoplossingen van KOMA hebben wij sinds 1999 kunnen groeien van een productiecapaciteit van ongeveer 3/4000 naar 20.000 ton per jaar."

Alysse Food werd opgericht in 1995 en was het eerste bedrijf dat Amerikaans gebak en brood produceerde in Europa. Het efficiënt en snel koelen van producten voordat ze worden verpakt, was een enorme uitdaging. Om dit op te lossen, hebben de experts van KOMA gekeken wat er gedaan moest worden om de productiecapaciteit te verhogen.

quoteheader-alysse-2X

Joseph Kupchik

General Manager Alysse Food (België)

quote-amarant-focaccia-shocker

"KOMA heeft een prachtig project afgeleverd. Er was van tevoren veel vertrouwen in de deskundigheid van KOMA en dat heeft KOMA meer dan waargemaakt."

Louis van Gelder

Technisch directeur Amarant Bakkers (Nederland)

Verhaal volgt binnenkort
quote-wasgau-spiral-2X

"Onze ervaring met KOMA is altijd erg goed geweest. Van planning tot installatie en inbedrijfstelling, we hebben steeds het gevoel gehad in goede handen te zijn. De kwaliteit van de afwerking komt overeen met de hoge standaard die we van KOMA gewend zijn."

Sascha Kieninger

Managing Director bij Wasgau Baeckerei (Duitsland)

Verhaal volgt binnenkort.
quote-vestabaking-dough-2X

“We hadden conditionering nodig om een constante kwaliteit te garanderen. De juiste vries- en rijstemperatuur in combinatie met de juiste luchtvochtigheid zijn voor ons belangrijk. Met KOMA hebben we de juiste oplossing gevonden.”

Yong Yew Mung

Chief Operation Officer bij Vesta Baking Solutions (China)

Verhaal volgt binnenkort
Perry Houx

Neem contact op met onze conditionerings expert

En krijg persoonlijk advies over welk conditioneringsproces het beste bij uw producttype past om een zo hoog mogelijke productkwaliteit te verkrijgen.